VOOV

VOOV - Egyedi weboldalak, Egyedi webáruházak, Webalkalmazások, Arculat tervezés
HU EN DE

Az ötlettől a megvalósításig - segítünk megtalálni saját hangod és olyan eszközöket készítünk neked, amit a vásárlóid is szeretni fognak.

Rólunk

A stúdió

2006-ban azzal a küldetéssel alapítottuk design és fejlesztő stúdiónkat, hogy értéket és maradandó dolgokat hozzunk létre. Olyan márkákat építünk, amelyek hozzáadott értéket képviselnek az emberek életében és jobbá teszik a használatukkal eltöltött időt. Minden projektünk során arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, ami üzletileg sikeres és mi is szívesen használunk.

Testre szabott, professzionális és megbízható szolgáltatásokat kínálunk. Szakterületünk a világszínvonalú egyedi weboldalak, webáruházak, webalkalmazások tervezése és fejlesztése. Portfóliónkban megtalálhatóak a digitális megoldások mellett az arculatok, logók, illusztrációk, csomagolások is.

Ügyfeleinknek teljes körű megoldást nyújtunk, a tervezésen és a webfejlesztésen kívül segítünk partnert találni szövegírásban, online marketingben, nyomdai kivitelezésben, gyártásban. A projektet folyamatosan végig kísérjük és segítünk a design és technikai kérdésekben.

Stúdiónk egy energikus, friss és élénk csapat, amely kreatív tehetségeket, iparági ismereteket és rendkívül magas színvonalat kínál és stabil, megbízható partner, akire számítani lehet hosszútávon.

Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden! Csatlakozz te is ügyfeleink folyamatosan növekvő listájához.

Néhányan eddigi ügyfeleink közül: Billingo, Barion, Cloudent, Laurel, Ganteline, Favorit Olaj, Foton, Szállás.hu, Compker, Happ Transport & Logistics, Zoo Debrecen, Sony Music Magyarország, Tisza Cipő, Dorkó, Mayo Chix, Wabi Beauty Center, IMEX Filtertechnika, Sollux, Neckermann, ZSKF, NeMaradjLe.hu, Naurel, Pregprogram, Salonic, Erik Sumo Band, SP - Éder Krisztián, Choco Card, KataBoltja, mashKULTURE, infoVárosok, Tyra Clothing.

Billingo

2012-ben indítottuk el a Billingo online számlázó startup projektünk. A kezdeti sikerek és a folyamatos növekedés miatt külön projektcégbe szerveztük ki üzemeltetését majd később értékesítettük.

Jelenleg külső szakértőként felelünk a márka építésért, grafikai munkákért, kezelőfelület tervezésért.

Neked is van egy remek új termékötleted ami egyedi fejlesztést igényel? Akkor mi vagyunk a csapatod!
Írj nekünk és dolgozzunk együtt!

Gyorstények
 • Alapítva 2006-ban
 • 650+ átadott projekt
 • 25+ év tapasztalat
 • 300+ elégedett ügyfél
 • 23 rangos országos díj,
  elismerve munkánk minőségét
 • Ügyfeleink 75%-val
  folyamatosan együtt dolgozunk
 • 15 megjelenés nemzetközi könyvekben
 • 100%-ban független stúdió

Így dolgozunk

A jó design jó üzlet

Munkáinkat mindig az az adott ügyfél igényeihez és üzleti céljaihoz igazítva egyedileg tervezzük. Számunkra nagyon fontos, hogy üzletileg is sikeres legyen minden projektünk, ezért a projekt minden részletét kidolgozzuk, weboldalaink és alkalmazásaink minden aloldalára odafigyelünk. Azért, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.

A tervezéskor a finoman kidolgozott részletek mellett fontos a felhasználói élmény, hiszen embereknek tervezünk legyen az weboldal, arculat vagy éppen csomagolás. A méréseken, felhasználói visszajelzéseken túl az ügyfeleink üzleti sikerei és az elnyert díjak is erre adnak visszaigazolást.

Hosszú távon gondolkodunk

Szeretjük a hosszú távú kapcsolatokat. Az általunk létrehozott weboldalak és alkalmazások folyamatosan fejlődnek és változnak a felhasználói visszajelzések, a változó piaci trendek és az ügyfeleink igényei, üzleti céljai mentén. Ehhez előremutató gondolkodásra, a bevezetés utáni mérésekre és tervezésre van szükség. Hisszük, hogy projektjeink sikerének egyik titka a hosszú távú szoros és jól működő együttműködés.

Együttműködés

Csapatunk szerteágazó tudással rendelkezik a design területén, de az egyes iparágak sajátosságait csak Te, mint partnerünk ismered igazán. Ezért minden munkánál csapattagként tekintünk rád és szorosan együttműködünk veled. Hiszen együtt dolgozunk a sikerért, a sikeredért, hogy olyan végeredmény szülessen amire mindannyian büszkék lehetünk.

Arra törekszünk, hogy a jól szervezettség mellett az együttműködés ügyfelünkkel ugyanúgy személyes, izgalmas és szórakoztató legyen, mint maga a végeredmény.

Pont megfelelő

Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy hatékonyak legyünk, és elég kicsik ahhoz, hogy törődjünk a projekted minden részletével.

Dolgozunk kicsiknek és nagyoknak, helyi, országos és nemzetközi cégeknek egyaránt. Ebben segít a sok éves projektkezelési tapasztalatunk. Amely lehetővé teszi, hogy átfogóan, összeszedetten kezeljünk nagy, szerteágazó projekteket is. Gördülékenyen haladjon a projekt akkor is, ha sok a résztvevő és hosszú a munkafolyamat. Közben mindig pontosan tudva hol tartunk és mi következik.

Empatikus

Digitális termékeket készítünk mindennapi használatra, mindenkinek. Úgy gondoljuk a körültekintő és empatikus megoldások, nem csak az üzletednek tesznek jót, hanem a felhasználóknak is, akik életét megkönnyíthetik és boldogabbá tehetik.

Mindenkire odafigyelve olyan márkákat tervezünk, amelyeket az felhasználók szeretnének. Olyan márkákat, amik túlmutatnak a fogyasztói igényeken és autentikus hangjukkal érzelmeket is kiváltanak, kötődést ébresztenek.

Megvizsgáljuk, megkérdezzük

Egy projekt kezdetekor a legfontosabb célunk, hogy feltérképezzük és megértsük a munka hátterét. Meghatározzuk az üzleti célokat, megértsük ügyfelünk tevékenységét és a környezetet amiben működik.

Arra törekszünk, hogy teljesen megértsük a célközönséged és azt, hogy miként fognak kölcsönhatásba lépni az általunk létrehozott projekttel. Az így megtalált közös, stabil alapra építjük fel a projektet.

Számunkra fontos a megvalósíthatóság és ehhez elengedhetetlen az alapos előkészítés. Soha nem fogunk eladni egy álmot, amit nem lehet megvalósítani.

Voov Studio

Elismeréseink - 23

Megjeléseink Könyvekben - 15

 • 2021 - Magyar logók
 • 2020 - LogoLounge 12: The World's Premier Logo Showcase
 • 2017 - LogoLounge 10
 • 2015 - LogoLounge 9: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2014 - Stereohype Anniversary album
 • 2014 - LogoLounge 8: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2013 - Best Practices for Graphic Designers, Packaging:
  An essential guide for implementing effective package design solutions
 • 2013 - Design: Logo - An Exploration of Marvelous Marks
 • 2012 - Release Me! Previously Unreleased Projects: Inspiration for Art & Design
 • 2012 - LogoLounge 7: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2012 - LogoLounge Master Library, Volume 4: 3000 Type and Calligraphy Logos
 • 2011 - LogoLounge 6: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2010 - Graphic Beats: Independent Record Covers & Packaging Design
 • 2010 - LogoLounge Master Library, Volume 2: 3000 Animal and Mythology Logos
 • 2009 - LogoLounge 5: 2,000 International Identities by Leading Designers

Kiemelt ügyfeleink

Akiknek már segítettünk
További ügyfelek

Kiemelt munkáink

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk
További munkáink
City Trafik

City Trafik

Arculat és üzletportál

Logos in Books

Logos in Books

Logóink a Logo Lounge könyvekben

Foton

Foton

Cégbemutató weboldal

Favorit

Favorit

Webáruház

Billingo Design System

Billingo Design System

Design System

Billingo 2021

Billingo 2021

Web app, Reszponzív weboldal

Ganteline

Ganteline

Reszponzív céges weboldal

Pregprogram

Pregprogram

Weboldal, Webalkalmazás

Salonic

Salonic

Arculat, Weboldal

Hopsz Café & Grill

Hopsz Café & Grill

Logó, Arculat, Dekoráció

PregBest

PregBest

Termékbemutató oldal, Webshop

Logofolio

Logofolio

Válogatott logók

Grav

Grav

Webáruház, Termék Összeállító

Artner Tischlerei

Artner Tischlerei

Cégbemutató oldal

Go Models

Go Models

Reszponzív weboldal, Webalkalmazás


Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés

Csatlakozz a Voov csapathoz

Felkeltettük érdeklődésed? Ha szívesen dolgoznál velünk, írj nekünk.

Állásajánlatok